af004240: Ga je mee op wereldreis? Grootouder-kleinkinderdag 5 Bellewaerde Park - Vandebos, Lutgard; Vlaamse Federatie van Socialistische Gepensioneerden (VFSG); Lemonnier, Martine
"Affiche van Lut Vandebos uitgegeven in 1998 door de Vlaamse Federatie van Socialistische Gepensioneerden (VFSG) voor hun grootouder-kleinkinderdag. Tekst: Ga je mee op wereldreis? Grootouder-kleinkinderdag 5 zaterdag 30 mei 1998 – 10u tot 18u Bellewaerde Park – Meenseweg 497 – 8902 Ieper. Mexico, Pepinoland, Far-West, India, Canada, Jungle. Kom dansen met “En Zo…” Bellewaerde Park is een natuur-rijk attractiepark. Toespraken van Louis Tobback, Leona Detiège en Guy Peeters. Gastheer: Bob De Richter. Verantwoordelijke uitgever: Martine Lemonnier, Sint-Jansstraat 32, 1000 Brussel / Vormgeving: Lut Vandebos 03/7775109. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"