Leefbaarheidsonderzoek in de plattelandskernen van de Westhoek, 4 : eindrapport - Thissen, Frans; De Roo, Niek ([Brugge]: Provincie West-Vlaanderen, 1997)
"Coördinatie : Niek De Roo ; onder wetenschappelijke begeleiding van dr. Frans Thissen Dit deelrapport maakt deel uit van de onderzoeksopdracht rond het verhogen van de leefbaarheid van de plattelandskernen in de Westhoek en werd uitgevoerd in opdracht van de Provincie West-Vlaanderen."