af016063: Gastvrij Turnhout - Elcker-Ik; Van Eyck, Jef
"Affiche uitgegeven door Elcker-Ik Turnhout voor verdraagzaamheid. Afbeelding: een groep allochtonen en autochtonen bij en op een bank voor een gebouw. tekst: GASTVRIJ TURNHOUT. V.U.: JEF VAN EYCK, DE MERODELEI 41, 2300 TURNHOUT. VRIJ VAN ZEGEL ART. 198/5. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"