pr000369: Spaanse burgeroorlog, Estampas de la Revolucion Espanola, 19 Julio de1936 (Estampas de la revolucion española 19 julio de 1936)
"Collection: Spaanse burgeroorlog, Estampas de la Revolucion Espanola, 19 julio de1936; Prent in kleur voorstellend een scène uit de Spaanse Burgeroorlog. Tekst: Guardianes de la Revolución. (Bewakers van de revlutie) Series: Spaanse burgeroorlog, Estampas de la Revolucion Espanola, 19 julio de1936; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"