af016326: Stadsvernieuwingsdagen Ninove - De Decker, Rufijn; Werkgroep Leefmilieu Groot-Ninove; Van de Perre, Dirk
"Affiche van Rufijn De Decker uitgegeven in 1983 door de Werkgroep Leefmilieu Ninove voor stadsvernieuwing. Afbeelding: een man met een lijf als een auto onder het stadhuis van Ninove dat in een bulldozer zit. Tekst: Stadsvernieuwingsdagen Ninove 4 tot 10 november '83 zaal Sted. Bibliotheek Dreefstraat, 16. Vrijdag 4 november om 20u. Stadsvernieuwing en Middenstand door Wim Kennis, André Baro en Willy Schoon. Donderdag 10 november om 20u. Concrete Voorstellen door Bart Meganck, Rik Van de Perre en Rik van Rossen. Van vrijdag 4 tot donderdag 10 november tentoonstelling open van 14 tot 18u. Zondag 6 november om 14u. stadswandeling, vertrek: zaal bibliotheek. Organisatie: Werkgroep Leefmilieu in samenwerking met stadskrant 't Klokzjiël. Verantw. uitg.: Dirk Van de Perre, Hoogstraat 14, Pollare. Vrij van zegel, art. 198/1. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"