af016137: Ga toch fietsen! - Huibers, Rob; Echte Nederlandse Fietsersbond
"Affiche van Rob Huibers uitgegeven door de Echte Nederlandse Fietsersbond (ENFB) ter promotie van het fietsen. Afbeelding: fietsers op het platteland in een zone 30. Tekst: Ga toch fietsen! Fietsersbond ENFB, postbus 2150, 3440 DD Woerden, 03480 - 1 62 50. © Foto: Rob Huibers. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"