De Volkswil (1899) (1899)
"Collection: Volkswil : weekblad der Werkliedenpartij van het Arrondissement Leuven : weekblad der BWP-arrondissement Leuven; Series: Volkswil : weekblad der Werkliedenpartij van het Arrondissement Leuven : weekblad der BWP-arrondissement Leuven"