De Volkswil (1908-04-18)
"Collection: Volkswil : weekblad der Werkliedenpartij van het Arrondissement Leuven : weekblad der BWP-arrondissement Leuven; Series: De Volkswil (1908); FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"