De Volkswil (1909-02-20)
"Collection: Volkswil : weekblad der Werkliedenpartij van het Arrondissement Leuven : weekblad der BWP-arrondissement Leuven; Series: De Volkswil (1909); FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"