Rode accenten in het uitstalraam van de wereld. De rol van SM Vooruit in de wereldtentoonstelling van Gent 1913 - Verhulst, Jan (Gent: Universiteit Gent, 2009)
"Jan Verhulst Masterscriptie Universiteit Gent"