De rebelse meid [Bladmuziek] : rooie vrouwenliedjes - vinnige vrouweversjes - van de Merwe, Pijkel; van de Merwe, Jaap (Amsterdam: De Rooie Vrouwen, 1975)
"Deze brochure bevat volgende liederen :De rebelse meidBrood en rozenBella ciaoDe hele bliksemse boelMarianneVakbondsvrouwNaaistertje 1900Vrouwen in tel?BonenpiksterskreetMeisje loos'k Zeg maar zoEen vrije meidHeer HalewijnMariekenBlanke slavinRolpatroonStrafbaarInternationaleMorgenroodKameradenOnze dag zal komen"