fo034190: Het Pand, Gent
"Zwart-witfoto van een keukenrek in het Pand, de foto is onderdeel van een reeks om aan te tonen dat het er wel netjes en gezellig was. Duidelijk jonge/alternatieve bewoners : volle rijst, Kombu, havervlokken, voltarwemeel.... Gent, 1979-1980. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"