pk002461: Gelijke rechten voor migranten - Objectief 479.917 (1996)
"Prentbriefkaart in kleur met tekst : Ik werk mee aan de betoging van 24 maart '96, Brussel. Wij zijn met 1.000.000 voor gelijke rechten. Neen aan racisme en fascisme. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"