af004982: Swab2know on tour. Schrijf je in voor een gratis hiv-test - Jacobs, Lieven; Drukkerij De Bie; Sensoa; Lambrechts, Chris
"Affiche van Lieven Jacobs uitgegeven in 2014 door Sensoa voor een gratis hiv-test. Afbeelding recto: wijzende man met bril in zwart T-shirt. Afbeelding verso: man met ringbaard en naakt bovenlichaam. Tekst: Swab2know on tour. Schrijf je in voor een gratis hiv-test. Dinsdag 25/11 vanaf 15u, Kinky's, Antwerpen. Woensdag 26/11 vanaf 20u, Den Draak, Antwerpen. Vrijdag 28/11 vanaf 23u, Spunk, Gent. Zaterdag 29/11 vanaf 22u, Hessenhuis, Antwerpen. Zondag 30/11 vanaf 12u, Swim for Life, Brussel. Actie in het kader van de Europese Hiv-testweek. Deze campagne kwam tot stand dankzij de medewerking van Gilead Sciences. V.u.: Chris Lambrechts, President Building, F. Rooseveltplaats 12 bus 7, 2060 Antwerpen - Ontwerp: Lieven Jacobs - Druk: Drukkerij De Bie - Eerste druk - 200 ex. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"