af016155: Fietsvriendelijke school - Fietsersbond; Dries, Marc
"Affiche uitgegeven in 1996 door de Fietsersbond Berchem voor een fietsvriendelijke school. Afbeelding: deel van een fiets (logo). Tekst: FIETSVRIENDELIJKE SCHOOL* *Titel erkend door de Fietsersbond. AUTOKILOMETERSPAARAKTIE. Een project van de Fietsersbond, in het kader van de Week van Vervoering '96. De Week van Vervoering is een initiatief van Komimo. met de steun van het Ministerie van Openbare Werken, Vervoer en Ruimtelijke Ordening. V.U. FIETSERSBOND, MARC DRIES, BACCHUSLAAN 35, 2600 BERCHEM - VRIJ VAN ZEGEL ART. 198 GEDRUKT OP KRINGLOOPPAPIER. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"