af004564: Bal van de voorzitter Frans Detiège. Volksvertegenwoordiger - Schepen van Antwerpen - Drukkerij J.C. Cooremans; De Vredekring
"Affiche uitgegeven in 1962 door De Vredekring voor het bal van de voorzitter Frans Detiège. Afbeelding: gevuld bierglas en bierflesje van De Koninck. Tekst: Socialistische Fanfare De Vredekring. Op zaterdag 29 september 1962 te 20 u. in de Stedelijke Feestzaal Kielpark Bal van de voorzitter Frans Detiège. Volksvertegenwoordiger - Schepen van Antwerpen. Op het programma: Groot orkest - Attracties - Tombola - Verrassingen. De opbrengst van deze feestavond zal aangewend worden voor het speeltuigenfonds van de soc. fanfare « De Vredekring ». Opening deuren 19.30 u. Druk. J.C. Cooremans & Co, Bindstraat 24, Berchem."