aft006762: Gepensioneerdenbond "Jozef Wauters" Turnhout (V.F.S.G.) nodigt u uit op een overgetelijke namiddag met "Duo Twilight" - VFSG-afdeling Turnhout; Adriaensens, Jeanne
"Affiche uitgegeven in 1997 door de Vlaamse Federatie van Socialistische Gepensioneerden (VFSG) Turnhout voor een optreden van Duo Twilight. Tekst: GEPENSIONEERDENBOND JOZEF WAUTERS TURNHOUT (V.F.S.G.) nodigt u uit op een onvergetelijke namidddag (sic) met Duo Twilight een opmerkelijke stem, een sfeervolle begeleiding op klavier en liedjes die u graag wil horen. Donderdag 27 november 1997. Feestzaal De Volkswil de Merodelei 40 Turnhout. Aanvang: 17.00 uur. Toegangsprijs: 75 fr. (voor houders van +3 pas: 50 fr.). In samenwerking met de afdeling Volksontwikkeling en bibliotheken van het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap. Ver. uitg.: J. Adriaensens - Kongostraat 139 - 2300 Turnhout. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"