af003528: ABVV Metaal. Samen sterk. Stem 1. Uw koopkracht, onze eis - CMB; Jorissen, Herwig
"Affiche uitgegeven in 2008 door de Centrale der Metaalindustrie van België (CMB) voor de sociale verkiezingen. Tekst: ABVV Metaal. Samen sterk. Stem 1. Uw koopkracht, onze eis. Verantwoordelijke uitgever: Herwig Jorissen - J. Jordaensstraat 17 - 1000 Brussel FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"