af005389: Neen aan 11.11.11.; bekamp het Belgies imperialisme - AIB; Geens, Edward
"Affiche uitgegeven in 1974 door de Anti-Imperialistische Bond (AIB) tegen de 11.11.11-campagnes. Tekst: A.I.B. Anti-Imperialistiese Bond. Neen aan 11.11.11.; bekamp het Belgies imperialisme. Leve de strijd van de Arabiese volkeren. Leve de eenheid van Belgiese en vreemde arbeiders. V.u. kontaktadres: W. Geens, Bogaardenstraat 6, 3000 Leuven. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"