vl000421: Mutualité Socialiste Les Ouvriers Réunis - E. De Winter-Spinoy
"Vlag van de Mutualité Socialiste Les Ouvriers Réunis van St. Servais, 1897. Centraal op een rood veld, tussen de naam van de organisatie, twee ineengestrengelde handen. Daaronder de plaatsnaam en een jaartal. Rode franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"