smc0230: Jaarlijkse archivering van het Youtube-kanaal van Unie van Turkse Verenigingen (UTV) over 2017 - Unie van Turkse Verenigingen (UTV)
"Collection: Unie van Turkse Bewegingen (UTV); Gearchiveerd met Youtube-dl, versie 2020.09.20 Level of description: File; Series: 699.X.1.1: Youtube-kanaal van Unie van Turkse Verenigingen (UTV)"