txt000520: Holebi, WISH, werkgroep Internationale Solidariteit met Holebi's
"Lichtblauw T-shirt met ronde halsuitsnijding en korte mouwen met logo WISH op de voorzijde. Rugpand: tekst: Gay rights = Human rights. Opgericht in 2002. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"