fo001349: Journalisten van dagblad Vooruit (1948)
"Zwart-witfoto van enkele journalisten van dagblad Vooruit en omstaanders tijdens een wielerkoers. Gent-Zuid: 1948. o.a. Jules Desmedt, R. Brouckaert, J. Verschueren. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"