fo013366: 1 meistoet in Sint-Niklaas - Malfliet, G.
"Zwart-witfoto van een bord tegen de werkloosheid, meegedragen in de 1 meistoet in Sint-Niklaas, 1 mei 1948. Opschrift: De arbeiders vragen geen werkloosheid maar werk. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"