pk002741: Vakantiekolonie, Home De Sinjoorkens in Nieuwpoort
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend een wasplaats van SVV-Antwerpen : Home De Sinjoorkens in Nieuwpoort. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"