fo035269: Agalev/Groen
"Zwart-witfoto van een grote groep Agalev-leden in het centraal station te Antwerpen vermoedelijk tijdens een verkiezingscampagne eind 1980-begin jaren 1990. Met onder andere : Hugo Van Dienderen, Mieke Vogels en Ludo Dierickx. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"