af007467: Fuif Verkeerd Geparkeerd - Verkeerd Geparkeerd; Vanderhaeghen, Dimitri (1997)
"Affiche uitgegeven in (1997) door Verkeerd Geparkeerd met als trefwoord holebi.Staartster.Tekst: fuif vrij 16 feb homo & lesbiennefuif concertzaal vooruit gent internet VeGerug.ac.be http://studwww.rug.ac.be/~sbocklan/ VERKEERD GEPARKEERD HOMO/LESBOJONGEREN PostBus 535 - 9000 Gent 1 info in gesloten en neutrale omslag verantwoordelijke uitgever: D. Vanderhaegen, St.-Pietersplein 45, 9000 Gent. Reclametekst: KAFFEE Cocteau DE GESLOTEN GALERIJ. PARADOX café & disco VLAANDERENSTRAAT 22 - GENT. STUDENTIKOOS. Kammenstraat 80a Antwerpen Oudburg 28 Gent Wijngaardstraat 46 Kortrijk FANS van 11 u. tot 18 u. FYZIX. STUDIO BRUSSEL. HOLEBIFOON. OUT TOGETHER NOW BELGIAN LESBIAN & GAY PRIDE. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"