af007737: Lesbo/homofuif - Roze Aktiefront; Brys, Yvan (1998)
"Affiche uitgegeven in 1998 door Roze Aktiefront (Antwerpen) met als trefwoord holebi.Foto: kussend koppel (close-up).Tekst: LESBO/HOMOFUIF Georganiseerd door het Roze Aktie Front ZAT. 17 OKT. 1998 ZAAL JACOB Sudermanstraat 5 Antwerpen centrum Trams 2, 3, 10, 11 & 15 (Halte: Groenplaats of Melkmarkt) Homepage http://bewoner.dma.be/RAFRONT Ver. uitg.: Yvan Brys, Congresstraat 41, 2060 Antwerpen. Reclametekst: CAFE DE FIETS Alle dagen open van 17u. tot Steenhouwersvest 59 2000 Antwerpen tel: 03/231.45.99. KOUROS SAUNA woensdag is jongerendag. beneden 30 jaar halve prijs inkom. FOCUS 2000 Beleidsopties voor de Holebibeweging Tweejaarlijks congres van de Federatie Werkgroepen Homoseksualiteit Leuven, 10 oktober 1998 Info: 09/223.69.29. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"