114.00029: Dossier betreffende de gemeenteraadsverkiezingen 12 oktober 1958 - BSP-afdeling Ronse
"Collection: BWP/BSP/SP-afdeling Ronse; Series: 114: Archief van SP-afdeling Ronse; Level of description: File"