b000960: Gemeentbestuur St. Job in t'Goor, 1971
"Een trofee in marmer; Centraal op een ruitvormige plaat een medaillon met daarop mannen in turnhouding.Eronder de tekst: Gemeentebestuur St. Job in 't Goor, 5 jaar STH - 1971. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"