kal000091: Kalender van de Belgische Jeugdbond voor Natuurstudie, jeugdbondskalender voor het jaar 1970 (1969)
"Wandkalender in zwart-wit voor het jaar 1970. Jeugdbondskalender. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"