fo012959: SVV-bijeenkomst (1962)
"Zwart-witfoto van v.l.n.r. Sirène Blieck, Irène Petry en Vogelina Lobe van SVV op een bijeenkomst in Brussel ter gelegenheid van het afscheid van Sirène Blieck als voorzitster van SVV, 1962. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"