fo014209: Anti-Francobetoging - Pans, Frans
"© Amsab-ISG Zwart-witfoto van enkele betogers die hun gezicht verbergen tijdens een anti-Francobetoging in Sint-Gillis, Brussel, jaren 1970. Opschrift op draagbord: Libertad para los presos politicos - Vrijheid voor de politieke gevangenen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"