fo028791: Zonder titel - Kurt & Margot Lubinski
"Zwart-witfoto van twee mannen op de tribune tijdens een stierengevecht die geconcentreerd toekijken. Opschrift: Een expressief gezicht. Hoe zal het stiergevecht eindigen? Zal de matador de stier met één enkele slag kunnen neerhalen? Spanje, jaren 1930. Kurt en Margot Lubinski. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"