af002273: Roger De Wulf. Senaat. SP met z'n allen vooruit - SP Vilvoorde; Lefèvre, Antoine
"Affiche uitgegeven in 1987 door de Socialistische Partij (SP) Vilvoorde voor de parlementsverkiezingen. Tekst: Roger De Wulf Senaat. SP met z'n allen vooruit. Verantw. uitg.: A. Lefèvre, Van De Vondelstraat 51, 1800 Vilvoorde. Parlementsverkiezingen december 1987. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"