af007640: Jean Houdmeyers - SP (1988)
"Affiche uitgegeven in 1988 door SP (Hasselt) voor de gemeenteraadsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Jean Houdmeyers. Tekst: FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"