fo022399: Roger Vandersarren
"Zwart-witfoto genomen tijdens de begrafenis van Roger Vandersarren, mijnwerker en lid van de Ste Barbaragilde van Wevelgem, 10 januari 1955. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"