af001899: Feest van de revolutionaire pers - Alsteens, Gerard; Drukkerij Oktober; Rood; Corijn, Eric (1980)
"Affiche van Gerard Alsteens (Gal) uitgegeven in 1980 door het weekblad Rood voor het feest van de revolutionaire pers. Afbeelding: tekening van een rij feestvlaggetjes en grote rode bol aan touwen opgehouden door twee vulpennen. Tekst: zaterdag 18 december. zaal newton rogiercentrum brussel. feest van de revolutionaire pers. stands ~ theater ~ debatten ~ film ~ restaurant ~ zangers ~ meeting ~ bar ~ bal. georganiseerd door rood in samenwerking met la gauche weekbladen van de revolutionaire arbeiders liga. Drukkerij OKTOBER / Brussel. verantw. uitg.: e. corijn, washuisstraat 12-14, 1000 brussel. vrij van zegel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"