b000903: Cuperus Cup, Antwerpen 1984
"een tinnen bord met geschulpte rand en opschrift: Cuperus Cup, Antwerpen 1984. Centraal verschillende figuren in turnershouding. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"