Democratie in de gemeente : een onderzoek naar de visie van de gemeente-en OCMW-mandatarissen van de SP - Colpaert, Toon; Van Brempt, Kathleen (Brussel: SEVI, 1998)
"Toekomstcongres gehouden op 16 en 17 mei 1998"