fo012539: Zoals de grote mensen... - Sado
"Zwart-witfoto van kinderen die de krant lezen op straat tijdens de Tweede Wereldoorlog. Opschrift achteraan: Zoo d'ouden zingen.... Deze jongens werden door den fotograaf verrast op het oogenblik dat zij, gelijk grooten, in de krant de laatste politieke gebeurtenissen uitpluizen. (Volk en Staat). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"