fo001930: Staking - Verberkt, Adolf
"Zwart-witfoto van een betoging van de openbare diensten. Gent. Opschrift op een plakaat : Het personeel in O. D. kwam niet te kort aan zijne plicht tijdens de bezetting. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"