pk000633: Hände eines Bauarbeiters - Modotti, Tina; Galerie Bilderwelt (1926)
"Prentbriefkaart in monochroom voorstellend een reproductie van een foto van Tina Modotti, met de afbeelding van twee handen, rustend op een spade. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"