Het Belgisch financiewezen : de publieke sector - Vandeputte, R.; Lempereur, J.P.; Abraham, J.P. (Antwerpen: Standaard Uitgeverij, 1981)
"Collection: Belgisch financiewezen; R. Vandeputte Series: Belgisch financiewezen"