Sociaal verzekeren in België: de factor Lemaire : het archief van vzw De Sociale Voorzorg en van Henri Lemaire - Vandenbroucke, Martijn (Brood en Rozen : tijdschrift voor de geschiedenis van sociale bewegingen)
"Martijn Vandenbroucke"