fo009146: 20ste congres van SVV-West-Vlaanderen. - Luc
"Zwart-witfoto van de toespraak van minister Léon-Eli Troclet op het 20ste congres van het SVV-West-Vlaanderen in aanwezigheid van Sirène Blieck, Marie Delrue-Desmet, Verhaert (nationaal secretaris van het Verbond der Socialistische Mutualiteiten), Verbrugghe (Voorzitter van de Provinciale Federatie der Socialistische Mutualiteiten) te Nieuwpoort. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"