Wanneer je plots niet hetero meer bent: getrouwde laatbloeier zoekt begrip - Werner, Ragini; van der Spek, Tanya (Zij aan Zij : kontaktenkrant voor lesbische vrouwen)
"Ragini Werner; Tanya van der Spek Fonds Suzan Daniel (FSD)"