af003019: El Elefante Y La Bicicleta - Edicolor; Bevrijdingsfilms
"Affiche uitgegeven in 1995 door Bevrijdingsfilms voor de film El Elefante Y La Bicicleta. Tekst: El Elefante Y La Bicicleta. Filme cubano de Juan Carlos Tabío con Luis A. García (h), Liliam Vega, Raúl Pomares, Martha Farré. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"