637.743: Formulier 2051 betreffende de enquête in de firma Spinnerij G. Beaumont over sociale gevolgen van bedrijfssluitingen
"Collection: Martens Albert; Series: 637.7.3.39: Spinnerij G. Beaumont; Level of description: File"