De 'grote' vakbonden in België tijdens de wereldoorlog 1 - Lehouck, Fernand (Brussel: [Kon. Militair Museum], 1983)
"Overdruk uit het Belgisch Tijdschrift voor Militaire Geschiedenis, juni 1983 ; Archief ABVV"